Wij zorgen voor jouw content

  • Expert Team
  • Continuïteit
  • Altijd up-to-date

Zoekmachines en optimalisatie

  • Wil jij gevonden worden door jouw doelgroep op het internet?
  • Snap jij dat een website meer is dan een verborgen visitekaartje?
  • Begrijp je dat je met jouw website meer omzet draait als er meer bezoekers komen?

Heb jij volmondig “JA” kunnen antwoorden? Dan is investeren in zoekmachineoptimalisatie zeker iets dat jij moet overwegen!


Jij wilt graag bovenaan in de zoekresultaten staan als jouw doelgroep online op zoek is naar informatie, producten en diensten in jouw vakgebied. Hoe hoger jouw positie in Google, hoe meer bezoekers jouw website trekt. En meer bezoekers betekent meer omzet!

SEO technieken en de laatste ontwikkelingen

Wij zorgen voor het gebruik van de juiste technieken en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van SEO. On page SEO, local SEO, mobile SEO, linkbuilding, snelheid en gebruikersvriendelijkheid van je website en nog veel meer. Alle aspecten op het gebied van vindbaarheid kijken wij na en bieden wij oplossingen voor.

Investeren in zoekmachineoptimalisatie?

Wij gaan zorgen voor een strategie waardoor jij gevonden gaat worden op zoekwoorden en zoektermen die jouw doelgroep gebruikt. Van het doen van een compleet zoekwoordenonderzoek, concurrentieanalyse, het maken van een gestructureerd stappenplan voor de benodigde content creatie, tot de technische implementatie van effectieve SEO-technieken. Uiteraard meten wij regelmatig de resultaten van onze inzet. Wij zorgen dat we van jouw website je beste werknemer maken.

Starten met SEO

Wij starten met een analyse van de website. We bespreken de resultaten en kijken naar verbeterpunten. In goed overleg stellen we de prioriteiten vast en samen maken we een plan van aanpak. Waar kunnen we snel winst pakken, op welke termen moet er snel beter gescoord worden, zijn er momenteel zaken die schade voor de vindbaarheid opleveren en welke punten pakken we op de lange termijn aan.
We doen alles in goed overleg met mij als jouw persoonlijke aanspreekpunt. Er gebeurt dus niets zonder jouw goedkeuring en uiteraard adviseer ik je graag in de mogelijkheden.
Interesse in de kansen die zoekmachineoptimalisatie biedt? Stel mij snel op de hoogte!

Oplossingen

Kennismaken

Eerst eens kennismaken met elkaar? Dan kan ik direct aangeven wat er voor mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn.

Samen Doen

Wil je graag dat we gezamenlijk optrekken in de creatie van online teksten en beelden?

Laten Doen

Compleet ontzorgd voor al jouw online content? Nienke schakelt met alle partijen en regelt het!

Contact

Nienke Oldenburg 

  • info@sterkschakelen.nl
  • 06 20 55 96 01
  • 0345 58 13 38

Contact

Nienke Oldenburg Groeneweg 11 4197 HD Buurmalsen (GLD.)
info@jesterksteschakel.nl
06 2055 9601
Copyright © 2017 Sterk Schakelen